De dodenherdenking van schiphol

dodenherdenking-4mei-schiphol

Dodenherdenking

De jeugd is wellicht niet helemaal meer op de hoogte en het is ook niet makkelijk uit te leggen wat een holocaust is. Het respect wat we betuigen voor alle mensen die hun leven gegeven hebben voor hun vrijheid middels 2 minuten stilte, is een kleine moeite.
De tijden veranderen. Echter zijn er veel beroeringen en neigen mensen weer dezelfde fouten te maken.
Vroeger stapten mensen netjes van hun fiets en of het nou groen of rood was, men stond gewoon stil. Trams die niet rijden en wat veel mensen niet weten is dat ook Schiphol hier rekening mee probeert te houden.

Schiphol

Vliegtuigen die proberen te landen in deze tot de verbeelding sprekende 2 minuten, worden in de lucht gehouden. Natuurlijk zitten daar kosten aan verbonden, maar Schiphol vindt het erg belangrijk dat de oude waardes in ere worden gehouden en dat is met name ook de reden dat dit artikel wel de lucht in gaat.

Uiteraard worden de vliegtuigen verder op de grond gehouden. Er starten, landen of taxiën geen vliegtuigen tussen 20.00 uur en 20.02. Dit uit respect voor de oorlogsslachtoffers. Het is niet het eerste jaar dat Schiphol dit onderneemt en dat is erg netjes van ze. Alleen levert het wel wat onduidelijkheden op voor de internationale vluchten die in de lucht gehouden worden, vanuit de luchtverkeersleiding. Zij proberen stil te zijn hoewel dit moeilijk is om uit te leggen aan het internationale luchtverkeer. 

RSS
Facebook
Facebook
Google+
https://www.verantwoordinvesteren.nl/04052016/dodenherdenking-4_mei-schiphol/
LinkedIn

Copyright © 2016. Alle rechten voorbehouden VerantwoordInvesteren