Adverteren

Adverteren met Verantwoord Investeren

Zonder advertenties word je als ondernemer eigenlijk niet bekend. Het is belangrijk om je naam te verspreiden, maar daarbij hoort wel dat je de juiste doelgroep te pakken hebt. Als je via Verantwoord Investeren adverteert, weet je zeker dat je op een voordelige manier de mensen bereikt die je wilt bereiken. Ontdek zelf het gemak en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Naamsbekendheid

Zo kun je als ondernemer profiteren van een optimale reikwijdte. Adverteren via Verantwoord Investeren is ontzettend simpel, ontdek het zelf vandaag nog: in enkele stappen heb je jouw advertenties opvallend op veel bezochte sites staan. Hoe meer advertenties er worden vertoond, des te voordeliger het is. Je kunt zelf je advertenties aanmaken en beheren. Zo hou je het overzicht, terwijl de bezoekers jouw website massaal bezoeken.

 

adverteren

Zichtbaar voor de juiste doelgroep

Als je je advertentie via Verantwoord Investeren op het internet zet, dan bereik je sowieso de doelgroep die je wilt bereiken. Je bepaalt zelf wie je advertenties zien en waar en wanneer ze worden vertoond. Wil je op basis van de statistieken iets aanpassen, dan is dit altijd mogelijk. Bij Verantwoord Investeren kies je uit de volgende targetingopties:

• Regiotargeting: Hiermee geef je aan in welke regio je advertentie moet worden vertoond. 
• Dagtargeting: Om extra op te vallen kun je alleen voor vertoning op bepaalde dagen van de week gaan.
• Dagdeeltargeting: Misschien bereik je jouw potentiële klanten wel het beste in de avond, in de middag, of ’s ochtends. Ook dit kun je instellen.
• Profieltargeting: Je kiest jouw doelgroep uit een uitgebreide lijst persoonlijke kenmerken.

 

Wat is de prijs van een campagne?

Het ligt aan verschillende factoren wat de geschatte kosten van een advertentiecampagne zijn. Allereerst is het advertentieformaat belangrijk: in welk mediatype gaat de advertentie getoond worden? Andere kenmerken om aan te denken zijn de titel en eventuele extra targeting opties. Je kunt ervan uitgaan dat je naar reikwijdte van het gekozen merk betaalt. 

Waar wacht je nog op? Ontdek zelf het gemak en ga gericht adverteren op het internet!